Εσύ θεωρείς ότι είμαι η όχι;
Πχ αν ερχόμουν και σου έλεγα την όλη φάση θα θεωρούσες ότι είμαι παρθένος η όχι; Ξέρω ότι σημασία έχει τι νιώθω εγώ μέσα μου αλλά θέλω να ακούσω και άλλες γνώμες
Staind
Χρειάστηκαν δύο ολόκληρα χρόνια και 3-4 ερωτικούς συντρόφους για να κατορθώσω να "ολοκληρώσω" με έναν άντρα
Αυτό δε σημαίνει πως ήμουν παρθένα βέβαια
Να σου πω όμως γιατί μου πήρε τόσο πολύ ??
Διότι ,ντρεπόμουν ναιλησω κατά τη διάρκεια και να πω τιου αρέσει και τι όχι από αυτα που έκαναν οι σύντροφοι μου
Τα περίμενα όλα από αυτούς
Μέχρι που μια μέρα ,εντελώς ξαφνικά ,μου ήρθε η ιδέα να αναλάβω το όλο σκηνικό και να το καθοδηγήσω
Ήταν απίστευτη εμπειρία
Από εκείνη την ημέρα ,δεν υπάρχει ούτε μία φορά στη ζωή μου που να μην έχω ολοκληρώσει.
Άσχετα από συντρόφους ,άσχετα από συναισθήματα ,χρόνο ,τόπο κτλ
Ούτε ατελείωτες συζητήσεις κάνω ,ούτε καν συζητήσεις
Εκείνη την ώρα βλέπεις και πράττεις
Ξάπλωσε ,χαλάρωσε και ξεκινηστε.
Καθοδήγησε την εκεί που θέλεις και "άκου" τις δικές της ανάγκες .
Αν το απολαύσει εκείνη θα το απολαύσεις κι εσύ .
Όταν ήμουν στην ηλικία σου δεν υπήρχε ούτε ίντερνετ και οι συζητήσεις για αυτά τα θέματα ήταν ακόμη ταμπού
Αυτό λοιπόν που έμαθα μόνη μου ,στο μεταφέρω
Επικοινωνείτε στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια και όχι πριν
Οι συζητήσεις πριν ,ξενερώνουν κάποιους ανθρώπους ,επίσης υπάρχει ο κίνδυνος να αποκλείσεις εσύ ή εκείνη κάποια πράγματα που αν τα προτεινατε επί τόπου όχι μόνο δεν θα τα αρνιοσασταν αλλά θα τα ευχαριστιοσασταν εξίσου και οι δύο
Μην επιτρέψεις να σε πιέσουν για κάτι που δε θέλεις και μην πιέσεις εσύ για κάτι που δεν θέλει η κοπέλα .
Όλα είναι θεμιτά όταν τα θέλουν και οι δύο
Εστίασε στην ικανοποίηση της κοπέλας και η δική σου θα έρθει αβίαστα