Αποστολέας Θέμα: Είναι όντως προβλημα ή μηπως ειμαι υπερβολικη;;  (Αναγνώστηκε 196 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lost3

• Αρχάριο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
Καλησπέρα..Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ενα προβλημα..μια ψυχοφθόρα για εμενα κατάσταση..
 Βρισκομαι σε σχεση 1.5 χρονο με ενα παιδι.. Δεν λεω περναμε καλά και ολα τα σχετικα.. Συνηθως μενουμε σπιτι μαζι οποτε τον βλεπω καθως οπως λεει κι αυτος με την παρεα του δεν κολλάω, συν το οτι δεν προτιμα να βγαινουμε και συνεχεια για να μπορουμε να μιλαμε σαν ανθρωποι στο σπιτι.. Τελος παντων..δεν επιμένω σε αυτο αν και με ενοχλεί λιγο το οτι με εχει κανει πέρα σε αυτο το κομματι.. Οποτε βγαινει λοιπον συζηταει ελευθερα και χαλαρα με ολους και με δικες μου γνωστές ή και φίλες. Ενω με εμενα δεν συζηταει τοσο χαλαρά ή δεν συζητάει και καθόλου. Ενω ειμαστε καλά μεταξύ μας κατι τετοια πραγματα με ριχνουν πολύ ψυχολογικά και δεν φαινεται να τα καταλαβαίνει..ουτε με συζητηση αν του το πω.
Επισης ζηλευει αρκετα.. Ενω δεν βγαινω γιατι πλεον δεν εχω και καθολου φιλους..ενα δυο κι αν ειναι εδω που σημαινει οτι ειμαι σπιτι ολη μερα καθε μερα και βγαινω μονο για να δω αυτον και αντε καμια φορα να βγω με τις 2 φιλες που ερχονται..ζηλευει και κανει σκηνικο που βγαινω. "ΣΚηνικο". Δεν με ενδιαφερει.. απλα νιωθω περιορισμενη και σε κινησεις καθως τον ξερουν ολοι στην πολη μας,ενω εμενα κανεις.. Και νιωθω ασχημα οταν βγαινω και ξερουν ποια ειμαι και τι κανω,χωρις ομως να ξερουν εμενα την ιδια... Ολο αυτο με θλιβει προσωπικα,νιωθω οτι δεν κολλάω και ο μονος λογος που μου μιλανε οσοι μου μιλανε ειναι επειδη ειμαι μαζι του ή επειδη καποτε καναμε παρέα. Ειμαι μονη μου γενικα και δεν νιωθω καθολου ανετα στον ιδιο μου τον τοπο.. και δεν ξερω αν ειναι θεμα χαρακτήρα.. δηλαδη αν το προκαλω εγω ολο αυτο το.. δεν κολλαω πουθενα..και δεν συζηταμε με κανεναν γιατι δεν εχουμε κοινα. Δεν ξερω..παντως δεν ημουν ετσι παλαιοτερα ουτε σκοπευω να μεινω ετσι.. Με θλιβει η ολη κατάσταση γιατι ρε φιλε δεν εχω κανεναν να βγω και κανεις δεν νομιζω να ηθελε να εχει εμενα.. Εφοσον ολες πρεπει να ειναι "γνωστες" εδω και γενικα ολα αυτα που γινονται στις μικρές πολεις...
Δεν ξερω.. ειναι προβλημα όντως αυτό ή ειναι θέμα του χαρακτήρα μου και το φαντάζομαι; Εχω αρχισει και απορώ..Τι να κανω για να το διωξω ολο αυτο το κομπλεξ ;[

Αποσυνδεδεμένος jimb

• psycho
  • Ανώτερο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Mood: Thoughtful
    Thoughtful
    • το στεκι σας :)
Απ: Είναι όντως προβλημα ή μηπως ειμαι υπερβολικη;;
« Απάντηση #1 στις: 14 Σεπτέμβριος 2020, 07:27:15 μμ »
χαμενη καλως ηρθες,  :-b

σχετικα με το θεμα σου,
μπορεις να μας πεις τις ηλικιες σας?
"Θέλω να μου εξηγηθούν τα πάντα. Και ο Λόγος είναι αδύναμος μπροστά στην κραυγή της καρδιάς"

Αποσυνδεδεμένος Lost3

• Αρχάριο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #2 στις: 14 Σεπτέμβριος 2020, 09:50:21 μμ »
Ειμαι 19 ειναι 20..
Γενικά δεν εστιάζω σε τέτοια πράγματα,απλώς γινεται πολύ εντονο και με ριχνει.. Δεν ξερω αν το εξηγησα και σωστα γιατι ημουν λιγο αναστατωμενη..Εαν χρειαζεστε διευκρινιση πειτε μου.. Τα ειπα αρκετα μπερδεμενα.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον..

Αποσυνδεδεμένος jimb

• psycho
  • Ανώτερο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Mood: Thoughtful
    Thoughtful
    • το στεκι σας :)
« Απάντηση #3 στις: 15 Σεπτέμβριος 2020, 10:25:04 πμ »
το οτι ειστε 20ρηδες εξηγει πολλα πραγματα...
Ειστε νεοι και θελετε να εξερευνησετε την ζωη, τυχαινει μερικες φορες να κανει ο καθενας τα δικα του.
Καλο θα ηταν να τα κανατε μαζι οπως γραφεις αλλα αυτο ειναι θεμα τυχης.

Λες περνας καλα, αλλα δεν καταλαβαινω πως και που περνατε καλα, οταν η επικοινωνια σας (Εστω στο σπιτι) ειναι απο ελλειπης μεχρι και ανυπαρκτη καποιες φορες?

Για να μην το αναλυσω αλλο,
εχεις δυο δρομους:
ειτε το παιρνεις αποφαση και το πηγαινετε ετσι ειτε το διαλυετε να βρει ο καθενας κατι πιο συμβατο για τον καθενα.
Στην πρωτη περιπτωση θα σε συμβουλευα να αποκτησεις ζωη και φιλους, αν ζηλευει ο φιλος σου, πες του να το λυσει οπως νομιζει και αν δεν θελει τοτε πρεπει να σου αφιερωσει περισσοτερο χρονο, δεν γινετε εσυ να γινεις γλαστρα επειδη ο αλλος ζηλευει.
Στην δευτερη περιπτωση, δεν χωρανε παζαρια, ειτε την βρισκετε μαζι ειτε οχι.

Τελος συμπερασματικα, εγω βλεπω οτι εχετε ημερομηνια ληξης, εντος επομενων μηνων.
"Θέλω να μου εξηγηθούν τα πάντα. Και ο Λόγος είναι αδύναμος μπροστά στην κραυγή της καρδιάς"

SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.
Web Directory