γραμμα που ειχα γραψει για να το αφησω στο σπιτι πρωην στα 22 μου αλλα δεν αφησα ποτε ,πολυ κλαψα και γκρινια απο τοτε

μωρο μου,πρωτα απο ολα θα μου λειψεις και σ αγαπω πολυ.Και τωρα ερχεται το δευτερο που θελω να σου πω..Ξερω οτι εχουμε γινει σκατα το τελευταιο διμηνο.Εχεις αλλαξει απεναντι μου ,δεν μου μιλας οπως παλια,δεν με κοιτας και δεν με φροντιζεις..Εισαι παντα σκεπτικος και λιγομιλητος ,πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει και δεν θα σε πιεσω.Ετσι και αλλιως πολλες φορες ανοιξα συζητηση και το απεφευγες..γυναικειοι ρομαντισμοι θα μου πεις.απο αυτα τα μικρα και ασημαντα κρατιεται η σχεση
λοιπον,θα θελα να σκεφτεις τον διαστημα αυτο που θα μαι καβαλα αν θες να μαστε μαζι.Αυτα..καλα να περασεις ,να διασκεδασεις ,να βγεις και να χαλαρωσεις
φιλακια και σαγαπω
Υσ-η τιμωρια επειδη απομακρυνθηκες ειναι να πεταξεις το παστιτσιο και να πλυνεις το ταψι,δεν προλαβα.Και επισης σου ξαναλεω οτι δεν θα ειμαι εμποδιο σε οποια αποφαση σου..Λεει μια σοφη γυναικεια παπαρια αν αγαπας καποιον αστον ελευθερο ..
χθες εφαγα πραγματικα ακυρο..μου χες πει.οταν σου ανακοινωσα οτι παω καβαλα πιο νωρις να μη σε αφησω μονο τσικονοπεμπτη..εγω μαζι σου εμεινα ομως..εσυ?δεν με πειραξει που εβλεπες ντοκιμαντερ και δεν βγηκαμε,με πειραξει που ησουν απων εκεινες τις ωρες.Για αυτο και εγω κοιμηθηκα απο τις 9..δεν ησουν εκει..Ειτε εμεινα χθες ειτε οχι μαζι σου ποια η διαφορα..και πραγματικα μετανιωσα που δεν εφυγα καβαλα..
και παλι δεν σε κατηγορω επιλογη σου ητανε
οπως και φυσιολογικο για μενα να το παρω στραβα .
σε παρακαλω σκεψου τα ολα αυτα..ξερω οτι εχεις γινει εξαλλος τωρα τοσο εγωιστης και ξεροκεφαλος που εισαι.και εγω ομως επειδη ειμαι ξεροκεφαλη φευγω και σε αφηνω να συνειδητοποιησεις τι εκανες λαθος ,φιλια