Στέκι Ψυχολογίας

Ο κόσμος και εμείς => Φιλείν + Σοφία => Μήνυμα ξεκίνησε από: Fallenme στις 07 Ιανουάριος 2020, 10:37:37 μμ

Τίτλος: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Fallenme στις 07 Ιανουάριος 2020, 10:37:37 μμ
"Καθώς ο καιρός για την πλήρη μετουσίωση της πραγματικότητας μας με την απελευθέρωση της συνείδησης μας πλησιάζει, ολοένα και μεγαλύτερες αλήθειες και κρυμένα μυστικά βρίσκουν το δρόμο τους προς τη δημοσιότητα.
Βέβαια όπως και για πολλά άλλα θέματα το ζήτημα είναι να προσέξει κανείς τις αποκαλύψεις αυτές και να κάνει τις απαραίτητες συνδέσεις για να δει τη μεγαλύτερη εικόνα.
Ξαφνικά δεν είναι πλέον θέμα της εκλησσίας να μιλήσει ή όχι για τον αριθμό “666” που εί αιώνες χαρακτηρίζει ως τον αριθμό του θηρίου… μιας και οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύπτεται περίτρανά, όπως γνώριζαν και οι Αρχαίοι Έλληνες πρόγονοι μας, πως αυτός είναι απλώς ο αριθμός του ΑΝΘΡΩΠΟΥ στη φυσική του υπόσταση. Μάλιστα η γνώση αυτή στηρίζεται σε μια απλή και μεγάλη αλήθεια που πάντοτε ήταν μπροστά μας: τον άνθρακα και ειδικά τον άνθρακα 12.

Ο άνθρακας 12 αποτελεί το 99% όλων των γνωστών μορφών άνθρακα και είναι ένα ισότοπο του άνθρακα που αποτελείται από 6 νετρόνια 6 πρωτόνια και 6 ηλεκτρόνια (666 ) αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο της φύσης αλλά και του σώματος μας. Μετά το οξυγόνο (65%) αποτελεί το στοιχείο που συναντούμε πιο συχνά εντός του ανθρώπινου σώματος (με 18%) ενώ αποτελεί βασικό συστατικό και του DNA μας.  (Ας μην σας πάω μια βόλτα τώρα γιατί με τόσο μένος πολεμούν το CO2 διοξείδιο του άνθρακα – προφανώς είστε πλέον σε θέση να κάνετε τη σύνδεση. Αν όχι ρίξτε μια ματιά και στις παλαιότερες αναφορές μας εδώ)
Το 666 λοιπόν γίνεται 667!

Ο άνθρακας12 (το 666) υπό συγκεκριμένες συνθήκες λοιπόν μετουσιώνεται σε άνθρακα7 (ή να πω “667” αφού διατηρεί 6 πρωτόνια, 6 ηλεκτρόνια και 1 μόνο νετρόνια), που η δομή του σχηματικά ομοιάζει με το “άνθος της ζωής” ή τον εξαπέταλο λωτό… ή τα ανάστροφα “εψιλον”… Σας βάζω λιγάκι στα σοκάκια της αλχημείας η αλήθεια, αλλά καλό είναι μιας και έτσι θα γίνει κατανοητό πως ουδέποτε το 666 ήταν ο “εξ΄απόδώ”, αλλά ή ίδια η φύση και η Δημιουργία… την οποία για “΄χαρη” των ιερατείων του ελέγχου, έπρεπε να δαιμονοποιήσουμε και να αρνηθούμε προκειμένου να μας διατηρούν “κοιμησμένους”… Στην ουσία εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμη πάντρεμα επιστήμης και μεταφυσικής…

Τι λέει η επιστήμη?
Οι πρόσφατες απονομές των βραβείων νόμπελ ( φυσικής και χημείας ) ήταν αυτές που έδωσαν στο κοινό έρευνες και γνώσεις σχετικά με το στοιχείο άνθρακας 7, προσθέτοντας μια  ακόμη σημαντική διάσταση στην ήδη γνωστή εποχή μετάβασης που διανύουμε προς το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας. Ο άνθρακας για μια ακόμη φορά εξέπληξε τους επιστήμονες. (The Nobel Prize in Physics 2010 was awarded jointly to Andre Geim and Konstantin Novoselov “for groundbreaking experiments regarding the two-dimensional material graphene”) Ωστόσο η ιστορία του άνθρακα και των θαυμάτων του δεν περιορίζεται σε αυτά που ανακάλυψαν οι νομπελίστες. Σημαντικότατο ρόλο παίζει και ο ήλιος.

Ο ήλιος είναι αυτός που προκαλεί μετάλλαξη του άνθρακα 12 σε άνθρακα 7! Τι σημαίνει αυτό? πως η ηλιακή δραστηριότητα στις μέρες μας προκαλεί αποδεδειγμένα μια τέτοια δομική μετάλλαξη όπου ο άνθρακας εμφανίζεται πλέον με ένα μόνο νετρόνιο…. Πρόσφατα υπήρξε εξάλλου μεγάλη ανησυχία των επιστημόνων που παρατήρησαν “μυστήριες” εκπομπές από τον ήλιο που προκαλούσαν μετάλλαξη (Strange emissions by sun are suddenly mutating matter…)

και επίσης διαπιστώθηκε πως ο ήλιος αλλάζει τα δεδομένα της ραδiενεργούς διάσπασης και σπάζει τους “κανόνες” της χημείας (The Sun is changing the rate of radioactive decay, and breaking the rules of chemistry και Strange Case of Solar Flares and Radioactive Elements)


Και γιατί συνδέουμε τα παραπάνω με το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας? Πολύ απλά γιατί πάντοτε ήταν συνδεδεμένο με την ανθρώπινη συνείδηση. Επί χιλιετίες επιβίωσε αυτή η γνώση καλά κρυμμένη μέσα σε μυστικιστικές σχολές. Από τον Πυθαγόρα και τα πλατωνικά στερεά, την “κουνταλίνι” και το Χριστιανισμό μέχρι και τον κύβο του Μέτατρον που είδε τα τελευταία χρόνια  ευρύτερα το φως της δημοσιότητας, το μυστικό είναι κοινό: η αφύπνηση της αθρώπινης συνείδησης προκαλεί μια μετάλλαξη του “άνθρακα12” σε “άνθαρκα7”, το οποίο δύσκολα μπορεί να ανιχνευθεί ή να παραχθεί τεχνητά, αλλά προκαλεί τη διεύρυνση εκείνη της ανθρώπινης συνείδησης που χαρακτηρίζεται από τη “φωτεινή άλω” γύρω από τις κεφαλές των φωτισμένων ανθρώπων όλης της γνωστής ανθρώπινης παράδοσης. Η μετατροπή του άνθρακα12 σε άνθρακα7 συμβαίνει ουσιαστικά μέσα στον εγκέφαλο του ανθρώπου!Ουσιαστικά αυτή η αποκάλυψη επιβεβαιώνει από μία ακόμη σκοπιά το γεγονός πως το ίδιο το σύμπαν ωθεί την ανθρωπότητα ολόκληρη σε αυτό που λέμε συλλογικό συνειδησιακό άλμα. Οι μυήσεις του παρελθόντος δεν λαμβάνουν χώρα πλέον σε ειδικούς χώρους μυστηρίων αλλά γίνονται παντού και ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον πλανήτη μας. Το κέντρο του γαλαξία μας στέλνει ιδιαίτερες συχνότητες, το ηλιακό μας σύστημα βυθίζεται για καλά (μέχρι το 2012) στη ζώνη φωτονίων, ο ήλιος κάτω από αυτές τις επιρροές στέλνει τις συχνότητες εκείνες των ενεργειών που λούζοντας τη Γη προκαλούν τις απαραίτητες μεταλλάξεις για το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας!

Ήδη διανύουμε την πορεία προς εκείνη τη μετάλλαξη μας που οδηγεί σε ένα νέο επίπεδο συνείδησης και ξεκλειδώνει μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου μας, αλλά και ενεργοποιεί νέες ικανότητες και δεξιότητες, όπως αυτές της τηλεπάθειες…
Βέβαια η μετάλλαξη είναι μια δυναμική αλλαγή και όπως είναι λογικό θα πρέπει να αφεθούμε με εμπιστοσύνη στη διαδικασία ώστε να μπορέσουμε να “σηκώσουμε” και να διατηρήσουμε (σαν υλικές υπάρξεις) αυτές τις νέες συχνότητες. Ο ρόλος μας δεν πρέπει να είναι παθητικός. Οφείλουμε να βοηθίσουμε το σώμα και το πνεύμα μας να διατηρήσουν αυτό το νέο επίπεδο και αυτό γίνεται με τη συνειδητή ενασχόληση μας με την αρμονία στο πνεύμα, τα συναισθήματα, το σώμα, τη διατροφή κτλ.
Ήδη παιρνούμε αλλεπάλληλες διαδικασίες εξαγνισμού και κάθαρσης, ώστε να “φύγουν” από πάνω μας τα “προγράμματα” που οδηγούν σε νόσο και εκφυλισμό…
Όλη η αντίσταση αυτών που δεν θέλουν να έχει ολόκληρη η ανθρωπότητα πρόσβαση σε αυτό το άνοιγμα της συνείδησης εκφράζεται ακριβώς με τις πολλές και διαφορετικές μορφές μέσω των οποίων προσπαθούν να εκφυλίσουν και να  σπρώξουν τους ανθρώπους ακόμη πιο μακριά από την υγεία και την αρμονία. (Άγχος, οικονομική δυάλιση, χημικά δηλητήρια στην τροφή, χειραγώγηση του κλίματος, αεροψεκασμοί chemtrails, μεταλλαγμένα-αφύσικα τρόφιμα, εμβόλια, κοινωνική και ηθική εξαθλίωση, προπαγάνδα μέσω ΜΜΕ, χειραγώγηση μέσω του φόβου κ.α.)"

Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Vachi στις 08 Ιανουάριος 2020, 07:04:57 πμ
 :-c
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Fallenme στις 08 Ιανουάριος 2020, 09:41:28 πμ
 

         C:-)
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Vachi στις 08 Ιανουάριος 2020, 10:16:14 πμ


         C:-)
Πού τα βρίσκεις αυτά ?
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Fallenme στις 08 Ιανουάριος 2020, 10:21:47 πμ
Όπως πας να απαντήσεις στο πλαίσιο,
πάνω,δεν έχει τις φατσούλες?
Ε,κάτω απ' όλες τις φατσούλες γράφει "περισσότερα".μπες και θα δεις!
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Fallenme στις 08 Ιανουάριος 2020, 10:37:36 πμ
 Vachi κάνε ένα πείραμα εδώ..
 
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: jimb στις 08 Ιανουάριος 2020, 01:59:52 μμ
Όπως πας να απαντήσεις στο πλαίσιο,
πάνω,δεν έχει τις φατσούλες?
Ε,κάτω απ' όλες τις φατσούλες γράφει "περισσότερα".μπες και θα δεις!

τα εχεις ξεψαχνισει ολα ε? 
:-ko
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Fallenme στις 08 Ιανουάριος 2020, 04:59:52 μμ
Σχεδόν... :/c
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Vachi στις 08 Ιανουάριος 2020, 06:13:12 μμ
 :-sk :-ko
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Vachi στις 08 Ιανουάριος 2020, 06:13:53 μμ
Τα κατάφερα !!!!!
 :-i
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Fallenme στις 08 Ιανουάριος 2020, 06:14:45 μμ
 :/eb :|w

          ^-^
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Vachi στις 13 Ιανουάριος 2020, 12:37:36 μμ
 :/s

Ο αριθμός του ανθρώπου είναι το 3

Δεν δέχομαι αντίρρηση

 :-ty
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Fallenme στις 13 Ιανουάριος 2020, 01:50:05 μμ
Τι θεωρία υπάρχει πάλι για το 3 ???
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Vachi στις 13 Ιανουάριος 2020, 04:41:28 μμ
Τι θεωρία υπάρχει πάλι για το 3 ???


3 σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μας

3 σημαντικές σχέσεις

3 σημαντικές αλλαγές

3 ευκαιρίες
Θυμήσου και μέτρα .


Κάπου εκεί είμαστε όλοι
 ;D
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Fallenme στις 13 Ιανουάριος 2020, 05:07:01 μμ
Τριάς: Ο επόμενος αριθμός είναι ο αριθμός τρία. Οι Πυθαγόρειοι τον έβλεπαν ως πρώτο αληθινό αριθμό. Είναι ένα σύνολο που αντιπροσωπεύει την αρχή, τη μέση και το τέλος. Ο αριθμός αντιπροσωπεύει τον αρχή όλων που είναι ολόκληρα και τέλεια, τις τρεις διαστάσεις, και την τριμερή ψυχή.

Ο αριθμός υπονοεί επίσης από το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον. Ενσωματώνει τη φρόνηση και την πρόβλεψη, επειδή οι άνθρωποι που εξετάζουν και τα τρία μέρη του χρόνου θα επιλέξουν ένα σωστό σχέδιο δράσης. Η γνώση αντιπροσωπεύθηκε επίσης από την τριάδα, όπως ήταν οι δυνάμεις της προφητείας και της μοίρας. Για να συσχετίσουν την τριάδα με τις προφητείες, οι χρησμοί στα μαντεία στην αρχαιότητα γινόταν σε κοιλώματα που υποστηριζόταν σε ένα τρίποδα.

Δυνάμει της τριάδας, η ενότητα και η ποικιλομορφία αυτού που είναι αποτελούμενου, επιστρέφει στην αρμονία. Ο πρώτος περίεργος, άρρεν αριθμός.

Για τον αριθμό λοιπόν τρία, ο Ιάμβλιχος λέει, ότι είναι εξαιρετικού κάλλους και ευσχημοσύνης σε σύγκριση με όλους τους άλλους, επειδή κατέστησε τις δυνάμει ιδιότητες της μονάδας σε ενεργεία, εκφράζοντας την αναλογία, τη συνένωση και την αποτέλεση. Είναι δηλαδή ο πρώτος ενεργεία, επειδή υπερτερεί του ίσου και έχει κάτι περισσότερο από το ίσο στο ένα μέρος του (η μονάδα =1, η δυάδα =1+1, η τριάδα=1+2), ενώ το εξαιρετικό σε αυτόν είναι ότι αποτελεί τη συνέχεια των δύο πρώτων αιτιών και βεβαίως τη σύνθεση αμφοτέρων. Ο Ανατόλιος τον αποκαλεί "πλήρη" επειδή δείχνει τα πάντα και την αρχή και το μέσον και το τέλος, και για τον λόγο αυτό, όταν επαινούν τα υπέρμετρα τον χρησιμοποιούν ως πρόθεμα (τρισευτυχής ή τρισευδαίμονας), ενώ ο Νικόμαχος τον θεωρεί ως την έναρξη των αριθμών και το θεμέλιο της γεωμετρίας. Ο Νικόμαχος επίσης είναι αυτός που κάνει αναφορά στον αριθμό των σπονδών που οι άνθρωποι πρέπει κάνουν, αν επιθυμούν να εκπληρωθούν οι προσευχές τους.
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Fallenme στις 13 Ιανουάριος 2020, 05:09:58 μμ
Από δω και πέρα έτσι θα απαντώ! :-pf

 :[c
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Vachi στις 13 Ιανουάριος 2020, 06:28:29 μμ
 :-c
 :-c

Και τα τρία κακά της μοίρας μας πού είναι

Γιατί δεν τα συμπεριλαμβάνει το άρθρο εεεε??

 :-h

 :-hm

Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Fallenme στις 13 Ιανουάριος 2020, 06:30:20 μμ
Αυτοι είναι άγραφοι νόμοι του λαού... :-pf
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Vachi στις 13 Ιανουάριος 2020, 06:34:36 μμ
Τρεις ευκαιρίες

Σε ποια είμαι τώρα ,έχω χάσει το μέτρημα

Θα σου εξηγήσω όμως

 :-ty
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Fallenme στις 13 Ιανουάριος 2020, 06:46:10 μμ
Παίζει πολύ ο αριθμός 3 πάντως..
Όπως και στις παροιμίες..
Μήπως μας το χει πασάρει η θρησκεία κι αυτο? :-hm
Τριάδα κτλ..
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Vachi στις 13 Ιανουάριος 2020, 07:03:46 μμ
Ναι ,καθόλου απίθανο

Όπως η ζυγαριά
Μια βάση και δύο ζυγια


Το τρίποδο που γράφει το άρθρο
Χωρίς τρίποδο δεν ισορροπείςΊσως να ψάξουμε για τριάδες στη ζωή μας

Αν δεν υπάρχουν να τις φτιάξουμε


Πες μου κάτι
Έχεις παρατηρήσει παρόλα αυτά ότι σε μια παρέα κολητων τριών ατόμων κάποια στιγμή ξεχωρίζουν οι δύο και πετάνε απέξω τον τριτο?

Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Fallenme στις 13 Ιανουάριος 2020, 07:10:03 μμ
Χμμ... Ο αριθμός 3 απ' την ανάποδη.. :-hm
Πάνω σ' αυτό τότε, ισχύει ο αριθμός 2 ως ιδανικός.
Στις σχέσεις μήπως...?
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Vachi στις 13 Ιανουάριος 2020, 07:11:45 μμ
Και στις φιλικές ?
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Vachi στις 13 Ιανουάριος 2020, 07:18:17 μμ
Και η Αγία Τριάδα εδώ που τα λεμε χωρισμένη ήταν

Εμφανίστηκαν μόνο τα δύο από τα μέλη της

Χμμμμ :-hm
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Fallenme στις 13 Ιανουάριος 2020, 07:19:54 μμ
Στους δύο τρίτος δε χωρεί!τέλος! :-pf
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Vachi στις 13 Ιανουάριος 2020, 07:22:32 μμ
Στους δύο τρίτος δε χωρεί!τέλος! :-pf :-s
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Fallenme στις 13 Ιανουάριος 2020, 08:38:13 μμ
Στις ερωτικές μόνο ε!
Στις φιλικές όλοι οι καλοί(και οι "κακοί")χωράνε! :/k :/k
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Vachi στις 15 Ιανουάριος 2020, 04:11:06 μμ
 O:-)

Η αλλη πάλι τι σου λέει


Χωρίς να της κάνω κάτι ε έχει άχτι


Παλαβή είναι ??

Δεν μιλάω μπας και της περάσει
Το έγκλημα μου είναι πως έγινα φίλη με τον άντρα της
Φίλοι ,τίποτε άλλο

Όταν γνωρίζω κάποιον παντρεμένο τον βάζω αυτόματα στο μπραδερ ζον


Εκείνη όμως δεν τον εμπιστεύεται γτι παλιά της είχε κάνει κουτσουκελα


Τι φταίω εγώ όμως ε ??


Προβλήματα στις φιλικές σχέσεις δεν θέλω ,κουράστηκα

Ουφ  :(
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Fallenme στις 15 Ιανουάριος 2020, 05:03:39 μμ
Κλασσικά... :-h
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: giannis000 στις 29 Ιανουάριος 2020, 08:11:14 μμ
ηρθα παλι ως συνηθος να φερω τα πανω κατω... ο αριθμος του ανθρωπου δεν ειναι ενας (το 3) αλλα τρεις... που ειναι το 3 το 6 κ το 9...
ο νικολα τεσλα ελεγε πως οποιος κατεχει το μυστικο αυτων των αριθμων κατεχει κ το μυσικο του συμπαντος... τι λεει παιδουδια!!!! πως τα περνατε???

ααα... κ δεν σηκωνω κ γω αντιριση
Τίτλος: Απ: Ο αριθμός του Ανθρώπου
Αποστολή από: Vachi στις 30 Ιανουάριος 2020, 09:49:30 πμ
 :-c

Πες Γιάννη,πες !!!

Πού θα διαβάσουμε σχετικά ?
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.
Web Directory