Kiki m
Κι εγώ στην αρχή έτσι το πήρα...του το είπα... Όμως όλο αυτό με τον "φίλο" που του συστήνουν μια άλλη γίνεται μπροστά μου...για να καταλάβεις τι εννοώ...
Γνωρίσαμε ένα ζευγάρι την "Κ" και τον "Α"... βγήκαμε να φάμε μια φορά... έτυχε να πάμε για μπάνιο σε κοντινές παραλίες και έτσι κανονίσαμε να βρεθούμε... αυτοί είχαν ένα φιλικό τους ζευγάρι και μια κολλητή φίλη την "Ε" χωρισμένη... εμείς αυτό δεν το ξέραμε...το διαπιστώσαμε στην πορεία...κάποια στιγμή μου είπε η "Κ" να κολυμπήσουμε... ήταν κανονισμένο από την "Κ" και την "Ε" για να μείνει η "Ε" μόνη της με τον σύντροφό μου...το υποψιάστηκα...μετά πήγαμε όλοι μαζί και φάγαμε και κατάλαβα ότι κάτι παίζεται...όταν έφυγαν όλοι ρώτησα τον δικό μου αν του αρέσει η "Ε" και μου τα είπε όλα...του την έπεσε με τον τρόπο της...την απέρριψε κι εκείνος με τον δικό του τρόπο μπροστά μου...η άλλη το κατάλαβε...εγώ πιο μετά...
Τελικά μου είπε ότι θα έχουμε μόνο μια καλημέρα και τίποτα άλλο. Με αγαπάει και με προστατεύει, είναι όλη μέρα μαζί μου, δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς εμένα...με θέλει μαζί...μου δείχνει ότι εμένα θέλει και δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύω... έκανε πολλές σχέσεις... σε μένα βρήκε αυτό που έψαχνε και αυτό μόνο εγώ μπορώ να το χαλάσω με τη συμπεριφορά μου...αυτό θέλει να φτιάξω...τίποτα άλλο...δεν κινδυνεύω από καμία...
Πνίγηκα μόνο που το διάβασα
Δικοί του φίλοι δεν ήταν ??
Πού έκανες εσύ το λάθος εδώ ?
Δικό του λάθος ήταν που έχει τέτοιους φίλους
Εκτός εάν
ο φορτικός σύντροφός σου σε απομονώνει από το ζευγάρι Α+Κ
Για να βγαίνει μαζί τους μόνος του και με την Ε
Αυτό το συνέχεια μαζί και δίπλα σου και "νοιαξιμο" να το προσέξεις
Δεν είναι φυσιολογικό τόσο "νοιαξιμο"
Σου συμπεριφέρεται σαν παιδί
Όπως η μαμά μας έβαζε απαλά το χέρι κοντά στον φούρνο για να καταλάβουμε ότι καίει και να μην πλησιάσουμε
Ενώ καλύτερα θα ήταν να μας έδειχνε τη χρήση του φούρνου
Κατάλαβες Αλίκη ?
Δεν είσαι παιδί πια και δεν χρειαζεσαι μπαμπά
Αντίθετα ,έχεις πλέον δικό σου παιδί και εσύ ίσως (δεν είμαι πια σίγουρη) χρειάζεσαι πραγματικό συντροφο
Όχι το σκυλάκι του τυφλού που τον οδηγεί
Τυφλή δεν είσαι
Μέχρι να σε κάνει
Φύγε μακριά από το σκυλάκι
Αυτό το σκυλάκι έχει και πονηριά
Και θα σε εκβιάζει όταν θα του παραδοθεις απόλυτα