Δεν είμαι ψυχολόγος
Είναι όμως ορατό τόσο που βγάζει μάτι πως όταν ησουν μικρή δεν πήρες την επιβεβαίωση που χρειαζοσουν από τους γονείς σου.
Σου έλεγαν ότι είσαι κακό παιδί με αυτά που κάνεις
Φράσεις όπως "τίποτα πια δεν καταλαβαίνει" ,"δεν πιάνουν τα χέρια σου ,πάλι σου πέφτουν πράγματα", "είσαι κακό παιδί"
και άλλα τέτοια και σίγουρα ο πατέρας σου δεν σε είχε αποδεχτεί.
Και η μητέρα σου πήγαινε με τα νερά του από φόβο μην την χτυπήσει
Αλλά όσο πήγαινε με τα νερά του ,τόσο έτρωγε ξύλο γιατί οι βίαιοι άνθρωποι θέλουν να ασκούν βία χωρίς λόγο συνήθως τον λόγο τον "βρίσκουν" κάθε στιγμή
Και εσύ βλέποντας τη μαμά σου να υποκύπτει και παρόλα αυτά να τρώει ξύλο ,έβγαλες μόνη το συμπέρασμα πως όσο λέμε ναι ,τρώμε ξύλο
Και έγινες αντιδραστική
Και δεν εμπιστεύεσαι κανέναν γιατί την επόμενη του ξύλου ,ο πατέρας σου ήταν όλο αγάπες και συγνώμες για να μην τον στείλετε φυλακή
Και έτσι υποσυνείδητα πίστεψες ότι όλα τα λόγια αγάπης κρύβουν επερχόμενο κίνδυνο
Και δεν χαλαρώνεις ,δεν εμπιστεύεσαι ούτε το ίδιο σου το παιδί
Και φυσικό είναι με αυτή την ψυχολογία να κάνεις και πολλά "λάθη"
Μείνε λίγο μόνη σου να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση σου ,μόνη εντελώς να τα κάνεις ολα μονη σου χωρίς βοήθεια
Να βάψεις το σπίτι σου ,να αλλάξεις λάστιχο στο αυτοκίνητό σου ,να ξεβουλωσεις το σιφωνι του νιπτήρα
Μα κρεμάσεις ένα φωτιστικό
Θα βρεις για όλα οδηγίες στο yt
Θα τις ακολουθήσεις και θα το κάνεις
Εγώ έραψα μόνη μου πέρσι κουρτίνες και ήμουν πολύ περήφανη για αυτό
Κάνε μόνη σου πράγματα ,φύγε μόνη σου διακοπές
Θα μάθεις να μην είσαι "ατσουμπαλη" γιατί δεν θα έχεις κανέναν να σου τη λέει και να σε αποθαρρύνει
Θα τα καταφέρεις