Στέκι Ψυχολογίας

Ο άνθρωπος και οι σχέσεις του => Θέματα ανθρωπίνων σχέσεων => Μήνυμα ξεκίνησε από: Serenata στις 21 Αύγουστος 2021, 06:21:27 μμ

Τίτλος: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 21 Αύγουστος 2021, 06:21:27 μμ
Γεια σας.

Διάβασα κάποιες απαντήσεις σε άλλα σχετικά θρεντ και μου άρεσαν κι επειδή δεν έχω πού να πω τα δικά μου, αποφάσισα να τα πω εδώ, αν και μου φαίνεται δύσκολο και παράτολμο: εδώ και μια βδομάδα δε μιλάω με τον άνθρωπο που ήμασταν μαζί τα τελευταία 8 χρόνια. Φαίνεται ότι αυτό είναι το τέλος μιας σχέσης που ξεκίνησε όμορφα, πήραμε και δώσαμε πολλά ο ένας στον άλλον, υπέστη όμως φθορά λόγω χρόνου, ζήλιας/ανασφάλειας (δικής μου), φόβων για το μέλλον και μοναξιάς (δικής του) και κυρίως απόστασης (ζούμε σε διαφορετικές πόλεις και δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσουμε μαζί).

Ο χωρισμός είναι δύσκολος κι απαιτεί χρόνο. Νιώθω εθισμένη σε αυτή τη σχέση και στον τρόπο ζωής μαζί του, και τώρα μου λείπει, σε σημείο να θέλω ώρες ώρες να τον ψάξω, να του μιλήσω/γράψω, να προσπαθήσω να μη χαθεί ό, τι χτίσαμε τόσα χρόνια, γιατι φοβάμαι πως δε θα το ξαναβρώ ποτέ και θα φτωχύνει η ζωή μου χωρίς αυτόν. Η λογική λέει προχώρα και άστον να προχωρήσει. Ασχολήσου με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και άσε τον κι αυτόν να γνωρίσει καινούριους ανθρώπους.

Χρειάζομαι να τα πω όλα αυτά, όμως περισσότερο χρειάζομαι να ακούσω από κάποιον μια κουβέντα, σαν υποστήριξη, μια συμβουλή, μια παρότρυνση ότι κάνω το σωστό. Ξέρω πως αν προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί του, θα έχουμε σε λίγο καιρό ξανά τα ίδια παράπονα που έκανε ο ένας για τον άλλον τα τελευταία χρόνια για έλλειψη ενδιαφέροντος, κρίσεις ζηλειας, απόσταση, και θα ξαναπούμε πως χωρίζουμε και ξανά στεναχώρια και δάκρυα, που δεν το αντέχω όλο αυτό παλι. Το έχω ζήσει ουκ ολίγες φορές τα τελευταία μας χρόνια μαζί και είναι ψυχοφθορο και φθείρει και τη σχέση, ό, τι έχει απομείνει, περισσότερο.

Από την άλλη, νομίζω πως κάνω ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής μου. Γιατί ήταν εραστής-σύντροφος-φίλος-παρέα-όλα αυτός, ο άνθρωπος που ήξερε τα πάντα για μένα, αυτός που εμπιστευόμουν, αυτός που με έκανε να νιώθω άνετα, αυτός που έχουμε μοιραστεί τόσες καλές στιγμές μαζί - και τώρα τι θα έχω;

Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 22 Αύγουστος 2021, 10:34:12 πμ
Και γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσετε μαζί;
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 22 Αύγουστος 2021, 03:47:02 μμ
Ευχαριστώ καταρχάς για το ενδιαφέρον. Επειδή οι δουλειές μας είναι εδώ που είναι (σε διαφορετικές πόλεις) και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις δε μας επιτρέπουν να σκεφτούμε το μαζί, τουλάχιστον για τα αμέσως επόμενα χρόνια.
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 23 Αύγουστος 2021, 12:28:05 μμ
Δυστυχώς δεν μπορεις να τα έχεις όλα....
Κάποιος που έχει το μικρότερο κόστος πρέπει να κάνει την υπέρβαση....
Όταν  λες ότι αγαπάς πραγματικά,  θα κάνεις τις θυσίες που πρέπει και για δουλειές και άλλες υποχρεώσεις.

Το θέμα είναι τι γίνεται αν τα θυσιάσεις όλα,  και ξαφνικα έρθουν όλα τούμπα....
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 23 Αύγουστος 2021, 12:39:04 μμ
Από ο, τι έχουμε καταλάβει, επειδή το έχουμε συζητήσει, η αγάπη ήταν αληθινή, αλλά επειδή μεγαλώνουμε και αλλάζουν οι ανάγκες μας, μοιάζει σα να μη φτάνουμε πια ο ένας για τον άλλον. Σα να μην μπορούμε να καλύψουμε πια ο ένας τις ανάγκες του άλλου.

Δεν ξέρω τι μπορεί να έρθει τούμπα, ξέρω ότι η σχέση έχει φθαρεί, ότι η λογική λέει να σταματήσει ολο αυτο εδώ κι απλά θέλω απο κάποιον να με υποστηρίξει σε αυτη μου την απόφαση γιατί περνάω στερητικό σύνδρομο που φοβάμαι μη με οδηγήσει σε καποια εσφαλμένη κίνηση επανασύνδεσης. Θέλω να ερθει ο καιρός που θα παψω να να τον αναζηταω-σκεφτομαι για να μπορέσω να αφοσιωθω στο τώρα και το εδώ μου.

Παλιότερα, αν μου συνέβαινε κάτι, οτιδήποτε, το μοιραζομουν μαζί του και ξαλάφρωνα. Τώρα, για το χωρισμό μας, δεν μπορώ να του μιλήσω, δεν έχει λογική αυτό να χωρίζεις και να μιλάς φιλικά με αυτόν που χωρίζεις. Αυτό μου στοιχίζει πολύ, που τον χάνω ακόμα κι από φίλο-"ψυχοθεραπευτή". Γιατί τι είναι η κουβέντα με φίλους αν όχι ψυχοθεραπεία, σωστά;
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 24 Αύγουστος 2021, 11:33:51 μμ
Ολοσωστα...

Άρχισε καινουριες δραστηριότητες λοιπόν...Τώρα τελειώνει το καλοκαίρι, οπότε οργάνωσου
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 25 Αύγουστος 2021, 03:24:47 μμ
Έτσι νομίζω κι εγώ.. Προχωράμε...

Πιστεύει κανείς πως ο θυμός, το να είσαι θυμωμένος με τον πρώην έστω και χωρίς αποδεδειγμένο λόγο, βοηθάει να ξεχάσεις;
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Vachi στις 25 Αύγουστος 2021, 11:28:54 μμ
Έτσι νομίζω κι εγώ.. Προχωράμε...

Πιστεύει κανείς πως ο θυμός, το να είσαι θυμωμένος με τον πρώην έστω και χωρίς αποδεδειγμένο λόγο, βοηθάει να ξεχάσεις;


Ο θυμός είναι ένα από τα βήματα της θλίψης...

Οι πρώτες 15 μέρες είναι κρίσιμες,συνήθως τότε επιστρέφουμε.

Αν δεν το κάνεις,σε δύο μήνες θα έχει περάσει ο μεγάλος πόνος.
Στους έξι ,θα αναρωτιέσαι γιατί και πώς ήσουν μαζί του.

Ναι,οι ανάγκες αλλάζουν με τα χρόνια και μπορεί δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν να μην ταιριάζουν πια.

Αυτό δε σημαίνει πως χάνουν την αξία τους ως άνθρωποι.

Επίσης δεν είναι καλή ιδέα να έχετε επαφές πριν περάσει ο πόνος,δηλαδή καλύτερα να ξεκοψετε εντελώς μέχρι να ξεπεράσετε όλο αυτό το τραύμα.

Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος και θα περάσετε από όλα τα στάδια της θλίψης μέχρι να καταλήξετε στην αποδοχή.

Πιθανότατα να είστε καλύτερα με άλλους ανθρώπους,όμως είναι καλή ιδέα να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητες σου από τώρα.

Άσε τον εαυτό σου να θρηνήσει εάν αυτό σου βγαίνει ,δεν είναι ντροπή ούτε ήττα


 :-ty
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 26 Αύγουστος 2021, 12:43:23 πμ
Κι αν έχω θρηνήσει...  :'(

Τα λόγια σου, Vachi, μου έφεραν ένα μικρό, πικρό, χαμόγελο.

Χαμόγελο, γιατί τα χρονικά διαστήματα που πονάει κανείς, όπως τα αναφέρεις, φαίνονται μικρά και αντέχονται.

Πικρό, γιατί είμαστε ήδη 11 μέρες τώρα σιωπηλοί και απόμακροι, χωρίς κανείς από τους δύο να έχει προσπαθήσει να πλησιάσει τον άλλον, ούτε καν για ένα "Τι κάνεις, είσαι καλά;" :(

Αυτή του η αδιαφορία, γιατί έτσι την εκλαμβάνω, με θυμώνει. Βέβαια, μπορεί να μην είναι αδιαφορία, μπορεί να είναι άλλος ο λόγος της σιωπής του και να μην το μάθω ποτέ. Του είχα πει άλλωστε ξέρω μόνο όσα μου λες...

Και, αν όντως ισχύει πως αν δε γυρίσεις στις 15 μέρες, δε γυρνάς ποτέ, που το θεωρώ πιθανό γιατί μέχρι τώρα δε νομίζω να είχαμε να μιλήσουμε πάνω από 4-5 μέρες, τότε χαιρέτα μας τον πλάτανο :( Είχε πει κι ο ίδιος τώρα τελευταία εξάλλου, πως όταν λέμε πως χωρίζουμε, δεν το κρατάμε πολύ, γι'αυτό ξανασμίγουμε αμέσως.. Δική του ιδέα ή κάποιου καλοθελητή "φίλου"; Νομίζω το 2ο   :/a

Νιώθω σαν να είμαι πάνω σε μια τραμπάλα και μία ανεβαίνω ψηλά με ελπίδα θέλοντας να τον φτάσω, μία κατεβαίνω απότομα και πατάω τα πόδια στη γη βλέποντας τι λέει η λογική. Μα είναι μόλις η 11η μέρα, γι' αυτό ..

Δε θέλω όμως να περάσει το 15θημερο και να κλείσουν όλες οι πόρτες.. Δε θέλω, αν και ξέρω ότι πρέπει, γιατί δε γίνεται αλλιώς. Κι όλα αυτά που μεσολάβησαν 11 μέρες τώρα, απόλυτη σιωπή, αδιαφορία, τα κάνουν όλα χειρότερα. Τώρα και να θέλει να γυρίσει κανείς, έχουν μεσολαβήσει τόσα αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις, που το γυαλί δεν ξανακολλάει :(

.....

Πού πάει η αγάπη και χάνεται;; Είμαι τόσο εγωίστρια που αγαπάω όσο με αγαπάνε κι όταν πάψουν να μου δείχνουν ενδιαφέρον, το χάνω κι εγώ για αυτούς; Υπάρχει ανιδιοτελής αγάπη στα ζευγάρια ή είναι μόνο εγωιστική; Πιστεύω το 2ο κι ότι δεν αποτελώ εξαίρεση στον κανόνα.

Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Vachi στις 26 Αύγουστος 2021, 11:38:25 μμ
 :-c

Δεν αποτελείς εξαίρεση

Όταν δίνουμε

Περιμένουμε και κάτι

Όχι απαραίτητα ανταπόδοση

Η αναγνώριση αρκεί

Εσύ και εκείνος αναγνωρίζατε ο ένας τα καλά του άλλου ?


Τώρα θα θυμάσαι τα άσχημα

Μετά από επτά μήνες θα θυμάσαι τα καλά

Αλλά

Δεν θα σου αρκούν για να γυρίσεις


Πας για άλλα τότε  :-i

 :spruce_up:

 :-ty

Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 27 Αύγουστος 2021, 12:13:27 πμ
Εγώ κι εκείνος δώσαμε ο ένας στον άλλον αυτό που του έλειπε.

Η κατηφόρα άρχισε όταν σε δύσκολες προσωπικές μας και επαγγελματικές στιγμές νιώσαμε πως δε στάθηκε ο ένας στον άλλον όσο περιμέναμε, λόγω της απόστασης που μας χώριζε και την οποία τα τελευταία χρόνια επετεινε η απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού.

Τώρα, αυτός θυμάται τα καλά και λυπάται για το χωρισμό (έτσι είπε), ενώ εγώ θυμάμαι περισσότερο τα άσχημα και θυμώνω και λέω στον εαυτό μου να μη λυπάται γιατί αυτός που αγάπησα και με αγάπησε είχε πεθάνει πολύ πριν χωρίσουμε. Θα εξακολουθήσω να λυπάμαι βέβαια για το τέλος της αγάπης, για το ξεθώριασμα των συναισθημάτων.

Αυτό που ξέρω είναι πως ήμουν τυχερή που τα έζησα, όμως τώρα δεν μπορώ να τον πιέσω να ξαναγίνει κάτι που δεν είναι. Θυμώνω που άλλαξε, θυμώνω που έχει άλλες ανάγκες πια. Αναγνωρίζω πως είμαι άδικη και παράλογη, δεν παύω όμως να του χρεώνω το χωρισμό.

Αν μπορούσε να μπει στη θέση μου και να με ένιωθε πώς νιώθω, δε θα με έπιαναν ανασφάλειες ούτε θα παραπονιόμουν.

Όμως, μου φαίνεται, έχουμε βγάλει κακό όνομα εμείς οι γυναίκες, ότι δεν ξέρουμε τι θέλουμε, ότι δε γίνεται να μας καταλάβουν ποτέ οι άντρες, πώς μας αντέχουν και τέτοια κλισέ.

Το μόνο που θέλουμε είναι να μας αγαπάνε και να μας το δείχνουν με κάθε τρόπο, με πράξεις και με λόγια, να μας προσέχουν και να μας φροντίζουν για να τους φροντίζουμε κι εμείς με τη σειρά μας. Κι όχι μόνο αυτούς αλλά όλη την οικογένεια που θα φτιάξουμε μαζί τους.

Η πλάκα είναι πως αυτά μου τα έλεγε αυτός στην αρχή... Και μετά τα ξέχασε :(

Ελπίζω να μην κουράζω. Κι ελπίζω να μη θίγεται κάποιος με όσα γράφω. .. Συγνώμη αν ναι.
 
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Vachi στις 28 Αύγουστος 2021, 12:25:54 πμ
Κουράζομαι και φεύγω

ή

Φεύγω πριν κουραστω τόσο όσο να μη θέλω να φύγω


Μάθε να φεύγεις ξεκούραστη λοιπόν  :-i

 :spruce_up:

 :-ty

Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 28 Αύγουστος 2021, 08:29:59 πμ
Φεύγω κουρασμένη και πολύ θυμωμένη.
Φεύγω μισώντας τον και κατηγορώντας τον.
Κι έχεις δίκιο, γιατί δεν υπάρχει όρεξη τώρα να ψάξω κάτι νέο. Άρα, ούτε έχω φύγει μέχρι να φύγω, δηλαδή μέχρι να ξεχάσω και να πάψει να με ενδιαφέρει.

Υπάρχουν πολλές ψυχικές νόσοι και άλλες τραγικές καταστάσεις που βίωσαν άνθρωποι που έχουν περάσει από το Στέκι ή θα περάσουν, περιπτώσεις πολύ πιο σοβαρές από την τωρινή δική μου, όμως σας διαβεβαιώ ότι το μυαλό και η ψυχή μου, η οποία προφανώς εδρεύει στο μυαλό μου, είναι εντελώς αναστατωμένα, που δεν είναι καθόλου υγιές και δε με βοηθάει στην καθημερινότητά μου.
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 28 Αύγουστος 2021, 09:31:28 πμ
Το έχω πει και θα το ξαναπώ,
Μια σχέση για να κρατήσει,  πρέπει και οι δυο να έχουν ίδιους στόχους...

Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί χωρίσατε.
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 28 Αύγουστος 2021, 11:24:20 πμ
Και καταλαβαίνω και λογικό ήταν που χωρίσαμε και δίκαιο και ζήτημα χρόνου.

Άλλο με καίει.. πώς σταματάω να τον σκέφτομαι, να ζητώ να δω αν με σκέφτεται κι αυτός, πώς τερματίζω τα αισθήματα μίσους που νοιώθω κι όλη αυτή την παράνοια τού να με νοιάζει κάτι τελειωμένο, του να μην μπορώ να κοιτάξω μακριά και να γυρνάω να κοιτάξω μόνο ό,τι τον αφορά... τις πρόσφατες φωτογραφίες μας, τη δραστηριότητά του στα κοινωνικα δίκτυα, το κοινό μας chatroom όπου τα λέγαμε μέρα νύχτα και που έχει μείνει σιωπηλό δυο βδομάδες τώρα :'(

Πώς δραπετεύω, και δεν εννοώ από αυτόν, τον φαντάζομαι άλλωστε να με έχει ήδη γραμμένη προσπαθώντας να ξεχάσει ανάμεσα σε φίλους, ταξίδια, online κοινωνική δραστηριότητα, δουλειά. Αυτός τα καταφέρνει καλύτερα, υποθέτω, παίρνει τελευταία και αγωγή για να είναι πιο χαλαρός. Με το δικό μου μυαλό τι γίνεται ρωτάω. Πώς θα ξεφύγω εγώ από τις σκέψεις που κάνω κι από όσα φαντάζομαι;

Είναι τόσο αξιολύπητη η κατάστασή μου αυτές τις μέρες που βρήκα σαν λύση και σαν ανακούφιση να γράφω μηνύματα σε ένα άγνωστο φόρουμ, ζητώντας λίγη συμπαράσταση. Δεν υπάρχουν δυστυχώς άνθρωποι γύρω μου να μπορώ να μιλήσω, να φωνάξω, να κλάψω. Έχω περάσει πολύ δύσκολα όλο το 2021 μαζί του. Κι αυτός μαζί μου, θα το πω, θα είμαι δίκαιη. Όμως αυτός έχει καλούς φίλους να τα μοιραστεί, εγώ τίποτα. Αν και έχω διεξόδους - σε λίγες μέρες ξαναρχίζω δουλειά - το μυαλό είναι κολλημενο εκεί, στο αν με σκέφτεται κι αν όντως τελειώσαμε. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτε άλλο :(
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Vachi στις 28 Αύγουστος 2021, 01:47:37 μμ
Σε σκέφτεται
Ακόμα είναι νωρίς για να σε ξεπεράσει εντελώς


ΕπίσηςΤελειώσατε !


Αλλά είναι νωρίς για να το αποδεχτείς


Εδώ είμαστε να ακούμε

Και να μιλάμε

Ελεύθερα  :-ty


Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 28 Αύγουστος 2021, 08:48:51 μμ
Σε σκέφτεται
Ακόμα είναι νωρίς για να σε ξεπεράσει εντελώς


ΕπίσηςΤελειώσατε !


Αλλά είναι νωρίς για να το αποδεχτείς


Εδώ είμαστε να ακούμε

Και να μιλάμε

Ελεύθερα  :-ty

:)

Περνάω μέρες αρρώστιας από χτες. Είναι ταξίδι, έχει προφανώς απασχολημένο το κεφάλι ώστε να μη με σκεφτεται, είναι ενεργός παρόλα αυτά με τις επαφές του online, τα βλέπω αυτά γιατί τσεκάρω (λάθος μου, το ξέρω, αλλά και λάθος του που τα έχει δημόσια) - και για μένα, τον άνθρωπό του, τον έστω μέχρι προ ημερών άνθρωπό του, τίποτα. Σιωπή, κι όχι μόνο σαν έλλειψη λόγου αλλά και σκέψης. Είναι να μην τρελαίνεσαι;
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Vachi στις 29 Αύγουστος 2021, 03:08:15 μμ
Να μην τον κοιτάς

Να μη σε κοιτάζει

Κάνε κρυφό το προφίλ σου

Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 29 Αύγουστος 2021, 03:42:14 μμ
Αχ, Vachi, δε με βοηθάει η τεχνολογία να χωρίσω με την ησυχία μου. Τη μοντέρνα εποχή μας, απλά δε γίνεται να μην μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον ή να μην μπορείς να δεις τη δραστηριότητά του online.

Το θέμα βέβαια, όπως με όλες τις εξαρτήσεις, είναι να πάψει να κυριαρχεί στο μυαλό μου η επιθυμία. Θα είμαι ελεύθερη, όταν θα μπορώ να τον βρω αλλά δε θα θέλω καν να τον ψάξω.

Για την ώρα, το θέλω ακόμα και τον ψάχνω.  Οκτώ χρόνια μαζί του, μια ζωή, δε διαγράφεται κάνοντας ένα λογαριασμό κλειστό. Είναι όλα εκεί μέσα στο μυαλό, βλέπεις, φρέσκα .. :(
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Vachi στις 30 Αύγουστος 2021, 11:45:47 μμ
Ένα είναι σίγουρο


Κάποια μέρα θα συνειδητοποιήσεις

Ότι


Έχεις πολλές μέρες να τον σκεφτείςΤότε θα έχεις ήδη προχωρήσειΚακό δεν είναι να τον ψάχνεις

Και φυσιολογικό είναιΚι εγώ στην αρχή για κάποιες εβδομάδες
Έψαχνα το προφίλ του Χάρη
 :'(

 :'(


Όμως τώρα όχι πια


Έχω μεγενθυνει τα όρια του εαυτού μου


Και η αγάπη

Όλα τα χωράει


Ακόμα και τη λήθη  :spruce_up: :-ty
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 31 Αύγουστος 2021, 12:14:06 πμ
Λέω, αυτοί οι πρώην, που είχαμε σχέση μαζί τους όχι απλή ούτε μικρή, αλλά η μοίρα τα έφερε έτσι και απομακρυνθηκαμε (ε, βάλαμε λίγο κι εμείς το χεράκι μας να το διαλύσουμε, από μόνο του δεν γίνεται τίποτα), αυτοί θα έχουν πάντα μια σπέσιαλ θέση μέσα μας, στη μνήμη μας κυρίως. Το αποδεικνύουν και οι φατσουλες που έβαλες οταν ειπες "Χάρης"   :/c
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Vachi στις 31 Αύγουστος 2021, 04:09:34 μμ
Λέω, αυτοί οι πρώην, που είχαμε σχέση μαζί τους όχι απλή ούτε μικρή, αλλά η μοίρα τα έφερε έτσι και απομακρυνθηκαμε (ε, βάλαμε λίγο κι εμείς το χεράκι μας να το διαλύσουμε, από μόνο του δεν γίνεται τίποτα), αυτοί θα έχουν πάντα μια σπέσιαλ θέση μέσα μας, στη μνήμη μας κυρίως. Το αποδεικνύουν και οι φατσουλες που έβαλες οταν ειπες "Χάρης"   :/c

Οι άνθρωποι που με σημάδεψαν

Δύο στον αριθμό

Δεν υπάρχουν πια ούτε στα ονειρα μου

Ούτε και στο μυαλό μου


Ο Χάρης ήταν άλλο


Ο Χάρης όπως έχω ξαναπεί

Ήταν άγαλμα  :-i


Δεν με σημάδεψε

Γιατί δεν ήθελε να μαλακώσει το πέτρινο εξωτερικό του


Ο Χάρης δεν ήθελε να έχει συναισθήματα

 :-ty
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 31 Αύγουστος 2021, 04:27:19 μμ
Συγνώμη, vachi, αλλά σαν νέα εδώ δεν την ξέρω καθολου την ιστορία με τον Χάρη.

Συγνώμη κιόλας αν δε θες να μιλάμε για αυτόν :)
Αλλά εκφράζεσαι ωραία κι ας σε πλήγωσε.
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Vachi στις 31 Αύγουστος 2021, 09:50:47 μμ
Έχω γράψει πολλά για τον Χάρη στο "ξεχνάω να ερωτευτώ"

Ήθελα να τον ερωτευτώ αλλά εκείνος δεν ήθελε.

 :-\

Τώρα κάποιος θέλει να τον ερωτευτώ αλλά εγώ δεν μπορώ πλέον


 :-\


Ίσως κάποτε να ερωτευτώ τον σωστό άνθρωπο.

 :-i
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 02 Σεπτέμβριος 2021, 03:34:44 μμ
Όντως, είχες γράψει πολλά σε εκείνο το τοπικ!!
Αυτό τον καιρό πώς νιώθεις; Ξεχνάς ακόμα;
Εμένα μου συμβαίνει να ξεχνάω όλο και περισσότερο.. Ευτυχώς, μέσα σε όλα που ξεχνάω, είναι και πολλά που με πλήγωσαν. Είμαι τυχερή που τα ξεχνάω.

Το μόνο που δεν μπορώ να ξεχάσω είναι πως έχασα τον φίλο μου και άνθρωπο εμπιστοσύνης που είχα. Αυτόν που μίλαγα.. Είναι σπουδαίο να μπορείς να μιλάς. Μπορεί να ακους όλη μέρα, ανθρώπους γνωστούς να μιλάνε ή τη φασαρία του κόσμου που περνάει εξω στο δρόμο, να ακους τους συναδέλφους στη δουλειά, να βάζεις να ακούς τηλεόραση, ραδιόφωνο, youtube, οτιδήποτε σε διασκεδάζει ή ενημερώνει, όμως αν εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να μιλήσεις και να βγάλεις όσα σε ταλαιπωρούν από μέσα σου, είναι δώρο άδωρο να είσαι με άλλους. Η γλώσσα πρέπει να μιλάει για να ξαλαφρώνει η ψυχή. Γιαυτό κι εγώ σκέφτομαι τώρα τελευταία όλο και περισσότερο, να του γράψω. Απόψε τον ονειρεύτηκα κιόλας. Να του γράψω να μιλάμε έστω γιατί δεν αντέχεται τόσο διαφορετική ζωή από αυτή που συνήθισα μια 10ετια περίπου τώρα.
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Vachi στις 04 Σεπτέμβριος 2021, 11:57:47 μμ
 :-c

Και τι θα λέτε  :-\
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 11:38:44 πμ
Τον πόνο θα λέμε!

Να ξέρει κανείς ότι υπάρχει κάποιος που τον νοιάζεται, διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή. Κι αυτό δεν είναι σπουδαίο;
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 03:17:40 μμ
το πιο σπουδαιο απο ολα, ειναι να αρχιζει να ζει εκ νεου την ζωη του...
Αναμασωντας το παρελθον, δεν εχει κατι σπουδαιο  :-c
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 03:27:16 μμ
Με ποιανού το μέρος είσαι εσύ;;;  |m  :p
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 04:42:38 μμ
με εκεινο που σε παει μπροστα  :-pf
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 04:55:01 μμ
Και ποιος το ξέρει αυτό καλύτερα αν όχι ο καθένας μας για τον εαυτό του;

Να το ρωτήσω κι αλλιώς: αυτό που σε πάει μπροστά και είναι το καλύτερο για σένα, είναι αυτό που λέει το μυαλό σου ή η καρδιά σου;

Follow your heart, cutty sark για τους παλιούς.. :p
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 05:07:27 μμ
αν καναμε οτι λεει η καρδια μας, δεν ξερω που θα ειχε καταληξει η ανθρωποτητα ολη  ;D
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 05:09:14 μμ
Θα ήτανε παράδεισος; ούτε ψυχολογικά ούτε να μετανιωνεις για όσα δεν έκανες :|p
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 05:11:40 μμ
δεν λεω, το ερωτημα ειναι ποιος θα εμενε ζωντανος  :-a :-a :-a
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 05:22:15 μμ
Γιατί, είσαι ζωντανός άμα θάβεις της καρδιάς σου τα προστάγματα;
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 05:24:35 μμ
μπορει ο αλλος να ειναι ψοφιος, αν κανεις οτι ακριβως λεει η καρδια σου.
Τα πιο πολλα εγκληματα που εχουν να κανουν με ζευγαρια, ο θυτης ελεγε οτι την / τον αγαπουσε παραφορα....  :-f3 :-rl
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 05:57:35 μμ
Μιλάς για εγκλήματα πάθους που κατά βάσει είναι εγκλήματα ενός άρρωστου μυαλού. Η καρδιά δεν κάνει ποτέ τέτοια λάθη
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Vachi στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 10:42:41 μμ
Τον πόνο θα λέμε!

Να ξέρει κανείς ότι υπάρχει κάποιος που τον νοιάζεται, διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή. Κι αυτό δεν είναι σπουδαίο;


 :-c
Δεν έχει νόημα

Αν υπήρχε κάτι να σας δένει

Θα εισασταν ακόμα μαζί

Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 10:50:26 μμ
Μας δένει η προϊστορία μας, η τωρινή μοναξιά και η προοπτική τού να βαδισουμε στο άγνωστο, χωριστά, ψάχνοντας κάτι καινούριο που μπορεί ποτέ να μη συναντήσουμε ή, ακόμα κι αν βρουμε, μπορεί να μην είναι ο, τι ονειρεύτηκαμε 
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 11:01:39 μμ
εδω ομως μιλας εσυ και θεωρητικα θα πρεπει να ερμηνευεις εσενα...
παιρνεις μπαλα ομως και αλλους, δεν ξερω αν πρεπει να πονταρεις σε αυτο.  :>c
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 11:21:53 μμ
Καταλαβαίνω τι λες, δεν είναι σωστό να μιλάω και για τους δυο μας, αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι ισχύει για αυτόν και τι σκέφτεται. Λίγο καιρό πριν θα μπορούσα να είμαι πιο βέβαιη οτι ισχύουν και για αυτόν όλα όσα λέω.

Τζιμ, μήπως να σου δώσω το τηλέφωνό του να του πεις παληκαρι μου, συνέχισε, εγώ σε στηριζω;  :-W
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 11:28:57 μμ
Τζιμ, μήπως να σου δώσω το τηλέφωνό του να του πεις παληκαρι μου, συνέχισε, εγώ σε στηριζω;  :-W


επι του παροντος στηριζω εσενα μιας και εσυ γραφεις εδω  :[c
Αλλα αν θες, μπορεις να του πεις να γραφτει και ο ιδιος... θα το κανουμε ντουετο.
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 11:39:36 μμ
Χαχχχχχαα, πλάκα θα είχε! Να μας τα συμβιβαζατε κιόλας "δεν θα ξαναβρεις τέτοια αγάπη, πού πας και την αφήνεις, το καλύτερο κορίτσι, από τότε που μπήκε στο φόρουμ όλο το φόρουμ μιλάει για αυτήν, τι νοικοκυρα, τι προκομμενη..." τέτοια!

Να του πω;;; είσαι ετοιμος;;  :/c
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 11:49:06 μμ
δεν ειπα οτι θα πω αυτα  :P :P :P
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 11:52:11 μμ
ασε που αυτο το νοικοκυρα που το ξερουμε?  :-hm :-hm :-hm
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 05 Σεπτέμβριος 2021, 11:59:50 μμ
Εχεις φάει γιουβαρλάκια από τα χεράκια μου; πορτοκαλόπιτα; παστίτσιο; οοοχι;; σου έχω κάνει σφουγγάρισμα, σιδέρωμα, τακτοποιημα στις ντουλάπες; οοχιιι;

Ε, ούτε πρόκειται  :P, αλλά άκου με... νοικοκυρά!
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 12:02:04 πμ
δεν αρχιζεις καλα....  :-f2
αμαυρωνεις την καριερα σου ως νοικοκυρα
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 12:03:21 πμ
Δε σου αρέσουν τα γιουβαρλάκια;
Δεν ειναι νοικοκυριστικο φαι το παστιτσιο;
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 12:04:33 πμ
ναι μου αρεσουν...
αλλα ειμαι φαν της διεθνης κουζινας,
μεξικανικα, ανατολιτικη κλπ
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 12:08:23 πμ
Σορι, τζιμ, αλλά σαν τα μακαρόνια με κιμά και ελληνική μυτζηθρα τριμμένη μπόλικη μπόλικη απο πάνω σαν τα χιόνια του κιλιμαντζαρο και σαν το ζουμερό λεμονισμένο χοιρινό καλαμάκι με φρέσκες πατάτες τηγανητές χρυσοκίτρινες κριτσανιστές, δε βρίσκεται πουθενά σε όλο το ντουνιά!!!
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 12:14:07 πμ
ενταξει δεν λεω οχι....
ολα ειναι γευσεις και εχουν την νοστιμια τους και την φαση τους.
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 12:14:54 πμ
απο  :/p πως παμε?
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 12:17:12 πμ
Λαμποκοπιστά και τριζοβολιστά!Τι βαθμό βγάζω;;; Περνάω στην άλλη τάξη;;;
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 12:20:28 πμ
για C2 δυσκολα....  :-be
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 12:25:00 πμ
Ω ρε φίλε, την πάτησα. Τόσα χρόνια προετοιμασίας, τόση λάντζα, τόσα καμένα φαγητά, στο lower θα μείνω.. Τι τα θες. Άδικη ζωή, τώρα θα τη μάθουμε;  :[c
 
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 12:42:06 πμ
θες λιγη προσπαθεια παραπανω..... μαλλον σε τρωει το συναισθημα  :-ll
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 01:14:01 πμ
μαλλον σε τρωει το συναισθημα  :-ll

Δεν έμαθα να το μαγειρεύω να το τρώω εγώ αντί να με τρώει .. Μάλλον κακή νοικοκυρά, ναι  :'(

Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 08:03:26 πμ
Άμα είχε κάτι να μου πει δε θα έγραφε; Γιατί δε θέλει ή δεν έχει κάτι να μου πει; Τόση αποξένωση τόσο γρήγορα; :'(

Ποιοι μπορεί να είναι οι λόγοι που δεν επικοινωνεί κάποιος μαζί σου; Δισταγμός; φόβος; Ντροπή δεν είναι πάντως. Θυμός δεν είναι.
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Vachi στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 02:12:29 μμ
Μας δένει η προϊστορία μας, η τωρινή μοναξιά και η προοπτική τού να βαδισουμε στο άγνωστο, χωριστά, ψάχνοντας κάτι καινούριο που μπορεί ποτέ να μη συναντήσουμε ή, ακόμα κι αν βρουμε, μπορεί να μην είναι ο, τι ονειρεύτηκαμε

"Χωριστά"
Ακριβώς

Πώς στην ευχή θα βαδισετε χωριστά αν δεν κόψετε επικοινωνία  :-[
 :-\


Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 02:41:40 μμ
Ναι, ίσως δεν το έγραψα καλά όμως, είπα μας φοβίζει, και τους δύο όμως, να βαδισουμε στο άγνωστο, χωριστά, ο καθένας το δρόμο του.. Πιο πολλή ασφάλεια νιώθουμε ο ενας δίπλα στον άλλον
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 03:08:04 μμ
Ναι, ίσως δεν το έγραψα καλά όμως, είπα μας φοβίζει, και τους δύο όμως, να βαδισουμε στο άγνωστο, χωριστά, ο καθένας το δρόμο του.. Πιο πολλή ασφάλεια νιώθουμε ο ενας δίπλα στον άλλον

πιο πριν πως βαδιζατε δλδ?
δεν ηταν ο καθενας στο δρομο του?
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 03:59:23 μμ
Μην κολλάς στις λεξεις, τζιμ
Μπορεί να ήμασταν χωριστά, αλλά ήμασταν μαζί. Μπορεί να πηγαίναμε αλλού δουλειά ο ένας αλλού ο άλλος αλλά η σκέψη ήταν ο ένας στον άλλον.
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 04:53:44 μμ
δεν με επιασες....
εννοω πριν γνωριστειτε, πριν καν πειτε την πρωτη καλημερα....
πως βαδιζατε?  :-hm
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 04:58:36 μμ
Πού να θυμάμαι, τζιμ!!!

Αυτό δεν μπορώ να ξεπεράσω, οτι πρεπει να θυμηθώ πώς ημουν πριν. Πώς ζούσα τη ζωή μου, πού τα έλεγα. Αυτό δεν το θέλω... :(

Φαίνομαι ξένη στον ίδιο μου τον εαυτό.
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 07:04:11 μμ
καλα δεν σου ειπα και να μου πεις τι εκανες φανταρος....
λεω πριν απο αυτη την σχεση, ποσο καιρο ησουν μονη?
1 χρονο? 2? παραπανω?
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 07:35:19 μμ
Ουυυυ, πολλά, πού να θυμάμαι από πότε ένιωθα μόνη; ίσως από την εφηβεία, ίσως ανέκαθεν. Γιατί δεν έχει σημασία πόσους έχεις γύρω σου αλλά με το πόσους συνδέεσαι πραγματικά.

Λοιπόν, είπαμε απεξάρτηση τώρα, αλλά δεν κατέστη εφικτό. Του μίλησα. Μιλάμε. Όχι πως περιμένει κανείς από τους δύο να είναι όπως πριν. Αλλά μιλάμε.
Εξελίξεις, ε;

Να αλλάξω τον τίτλο του νήματος σε "απεξάρτηση πότε;" ή να το αφήσω έτσι μη σας ζαλίζω άλλο, αρκετά με συμβουλεψατε, δε σας άκουσα, μαλώστε με. Η vachi όμως το είχε πει, στις 15 μέρες αν δεν γυρίσει κανείς, δε γυρνά ποτέ. Κρατήθηκα πάνω απο 20, σχεδόν στην πλειοψηφία όλες τους τραγικές μέρες, με ατυχίες και μοναξιές.

Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 07:48:39 μμ
(Να σβηστει, γραφτηκε κατα λαθος)
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 08:10:55 μμ
Λοιπόν, είπαμε απεξάρτηση τώρα, αλλά δεν κατέστη εφικτό. Του μίλησα. Μιλάμε. Όχι πως περιμένει κανείς από τους δύο να είναι όπως πριν. Αλλά μιλάμε.
Εξελίξεις, ε;

Να αλλάξω τον τίτλο του νήματος σε "απεξάρτηση πότε;" ή να το αφήσω έτσι μη σας ζαλίζω άλλο, αρκετά με συμβουλεψατε, δε σας άκουσα, μαλώστε με. Η vachi όμως το είχε πει, στις 15 μέρες αν δεν γυρίσει κανείς, δε γυρνά ποτέ. Κρατήθηκα πάνω απο 20, σχεδόν στην πλειοψηφία όλες τους τραγικές μέρες, με ατυχίες και μοναξιές.

και τι θα καταφερετε να μιλατε αφου δεν γινεται να ειστε μαζι?
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 08:14:07 μμ
Δεν ξέρω.

Δεν τα ξέρω όλα!!!  ;D :-rl

Και, εδώ που τα λέμε, ούτε θέλω να ξέρω την απάντηση σε αυτή την ερώτηση.
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 08:15:56 μμ
Δεν ξέρω.

Δεν τα ξέρω όλα!!!  ;D :-rl


για αυτο ειμαστε εμεις εδω που τα ξερουμε  :-pf :-pf :-pf
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 08:29:21 μμ
Γιαυτό και μπορεί να σας ξαναχρειαστώ σύντομα!!!

Καλά, δεν ξενιτεύομαι κιόλας  :-b

Εδώ παρά δίπλα με ένα φιλαρακι θα τα λέω  :/b :-ty :1sm340cpu:
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 08:31:27 μμ
ναι μωρε πες τα εσυ.... ολα καλα!
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 08:45:59 μμ
Μερικοί είμαστε αδιόρθωτοι, τζιμ :(
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 10:43:04 μμ
Μερικοί είμαστε αδιόρθωτοι, τζιμ :(


ακομα και αν δεν θες, τα δευτερόλεπτα περνουν....
Ο χρονος ειναι αδυσωπητος  :/sm
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 06 Σεπτέμβριος 2021, 10:55:53 μμ
Εχω ελπίδες λοιπόν, γιατρέ μου;;;
Ο, τι δε δίνω από μόνη μου να μου το πάρει ο χρόνος και να γιανω; :[c

Βασικά, συνειδητοποιώ πως όταν υπάρχουν αξεπέραστα εμπόδια στη σχέση δυο ανθρώπων καλή ώρα, η ανεμελιά και ο αυθορμητισμός σκοτώνονται και πρέπει να ψάξει κανείς αλλού το χαμόγελο. Μου ήρθε απόψε σαν σκέψη μιλώντας του. Δεν μπορώ να τον ρωτήσω σε βάθος διάφορα που θα ήθελα. Δεν τολμώ. Ουτε να αστειευτώ μαζί του άνετα μπορώ μετά από τα λόγια που του είπα. Κρίμα γιατί το χιούμορ ήταν βασικό συστατικό στη σχέση αυτή.
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Vachi στις 07 Σεπτέμβριος 2021, 12:06:39 πμ
Ναι, ίσως δεν το έγραψα καλά όμως, είπα μας φοβίζει, και τους δύο όμως, να βαδισουμε στο άγνωστο, χωριστά, ο καθένας το δρόμο του.. Πιο πολλή ασφάλεια νιώθουμε ο ενας δίπλα στον άλλον

Δεν είναι έρωτας αυτό
Ούτε αγάπη
Είναι συνήθεια  :-rl

(τραγουδιστά με τον αγαπημένο γνωστό σκοπό)
 :-rl
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 07 Σεπτέμβριος 2021, 12:30:12 πμ

Είναι συνήθεια  :-rlειναι οτι λεει ο εύγλωττος τιτλος του θεματος.
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 07 Σεπτέμβριος 2021, 02:29:59 μμ
ειναι οτι λεει ο εύγλωττος τιτλος του θεματος.
Είναι που να μην ήτανε.

Ρε παιδιά, με έχει πιάσει ενα βάρος στο στήθος. Συνειδητοποιώ πως για τον άλλον δεν είμαι ο, τι ήμουν ούτε το χρόνο και την όρεξη κ ενδιαφέρον που είχε για πάρτη μου έχει και θα μπορούσε κάλλιστα από τη μεριά του να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς να μου ξαναμιλήσει ποτέ, χωρίς να νιώσει την ανάγκη ή να επιδιώξει να μάθει νέα μου, αν όχι ποτέ, έστω για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ρε παιδιά, κάντε με σας παρακαλώ μια μεγάλη αγκαλιά γιατί θέλω να κλάψω... :'(:'(:'(
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Vachi στις 07 Σεπτέμβριος 2021, 03:41:35 μμ
 :-k :-*

Δεν βρίσκω ιμοσιον αγκαλιας αλλά σου τη στέλνω νοητά
 :-i

Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 07 Σεπτέμβριος 2021, 03:44:41 μμ
:)  :-i
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 07 Σεπτέμβριος 2021, 05:18:21 μμ
:-k :-*

Δεν βρίσκω ιμοσιον αγκαλιας

να βαλουμε  :-c
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 07 Σεπτέμβριος 2021, 05:32:23 μμ
Βάλατε; γτ είμαι η άμεσα ενδιαφερόμενη!
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 07 Σεπτέμβριος 2021, 06:29:25 μμ
Βάλατε; γτ είμαι η άμεσα ενδιαφερόμενη!


δοκιμη....
φου φου.... 1,2 1,1 $-$
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: Serenata στις 07 Σεπτέμβριος 2021, 07:47:46 μμ
Να είναι καλά το αρκουδάκι.. Αν και το συγκεκριμένο μου θυμίζει πολλά χαμένα και διηγώντας τα να κλαις:(
Τίτλος: Απ: "Απεξάρτηση" τώρα
Αποστολή από: jimb στις 07 Σεπτέμβριος 2021, 08:19:28 μμ
εεεε μην μας τα διηγηθεις, δεν εχουμε και μαντηλι.... :-h
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.
Web Directory