Οδηγίες για επισκέπτες

Το Φόρουμ είναι ανοικτό σε όλους, ωστόσο χρειάζεται να κάνετε εγγραφή η οποία είναι πάντα δωρεάν και εύκολη για να δημοσιεύσετε κάποιο μήνυμα. Επιπλέον τα μέλη μπορούν να επικοινωνούν με πάρα πολλούς τρόπους αναμεταξύ τους είτε με προσωπικά μηνύματα, είτε σε προσωπικό live chat, είτε σε public chat που υπάρχουν στο αριστερό κάτω μέρος της σελίδας. Ωστόσο αν για κάποιο λόγο προτιμάτε να μην εγγραφείτε υπάρχει χώρος για να γράψετε μια σκέψη σας στο χώρο επισκεπτών λαμβάνοντας υπόψη τους όρους χρήσης του φόρουμ. Τέλος να γνωρίζετε ότι όταν κάνετε ανάρτηση σαν επισκέπτης, το μήνυμα σας θα πρέπει πρώτα να εγκριθεί για να δημοσιευτεί, κάτι που συνεπάγεται να μην γίνει την ίδια στιγμή άλλα να χρειαστεί από λίγα λεπτά της ώρας έως και ώρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των ατόμων που είναι online στο Φόρουμ.

Fun Section Posts

No posts were found.

Αρθρα για την Ψυχολογία


Δεν ξερετε πως να ανοιξετε ενα θεμα? κλικ εδω
http://steki-psychologias.gr/smf/index.php/topic,1671

Καλώς ήρθατε στο Στέκι Ψυχολογίας!

Βρίσκεστε σε ένα χώρο υποστήριξης και αλληλεγγύης για θέματα ψυχολογίας, ο οποίος υπάρχει χωρίς κανένα κέρδος είτε από διαφημίσεις είτε με άλλους τρόπους. Εάν θέλετε να ζητήσετε υποστήριξη μπορείτε να γραφτείτε άμεσα και δωρεάν και στην συνέχεια να ανοίξετε ένα δικό σας θέμα αναπτύσσοντας τις σκέψεις σας.

Για να ανοίξετε ένα δικό σας θέμα, πηγαίνετε στο link Φόρουμ στο μενού και διαλέξτε κατηγορία που ανήκει το θέμα σας, κάντε κλικ στο link "νέο θέμα" και ολοκληρώστε με αποστολή

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι συμβουλές μέσω ίντερνετ εμπεριέχουν κάποιο ρίσκο, αν πρόκειται για σημαντικό σας θέμα να έχετε σοβαρές επιφυλάξεις σε ότι σας απαντήσουν είτε δημόσια είτε σε ιδιωτικό μήνυμα. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι δυνατό οι απαντήσεις που θα λάβετε να υποκαταστήσουν την γνώμη ειδικών που σας έχουν αναλάβει η θα σας αναλάβουν στο μέλλον. Ο σκοπός της ύπαρξης του Φόρουμ είναι να ανταλλάσσουν πληροφορίες οι χρήστες για ότι τους προβληματίζει σε θέματα ψυχικής υγείας και όχι να υποκαταστήσουν την επαφή σας με τον ειδικό, επίσης να έχετε υπόψη σας ότι online διαγνώσεις όχι μόνο δεν παρέχονται αλλά και απαγορεύονται ρητώς γιατί πιθανόν να είναι επικίνδυνες σε όσους τις λάβουν σοβαρά υπόψη τους.

Κατά την εγγραφή σας, μπορείτε να προχωρήσετε άμεσα σε ανάρτηση δικού σας θέματος. Για οποία απορία η διευκόλυνση απευθυνθείτε στους διαχειριστές είτε στο shoutbox είτε με ιδιωτικό μήνυμά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα και το chat του Φόρουμ, ένδειξη για το αν υπάρχουν μέσα on line χρήστες φαίνεται πάνω αριστερά. Το Φόρουμ παρέχει πάρα πολλές ευκολίες τις οποίες και θα ανακαλύψετε σύντομα, εάν παρόλα αυτά θέλετε κάτι εξειδικευμένο μπορείτε να το ζητήσετε, συνήθως τα πιο πολλά γίνονται. Η ανωνυμία σας είναι εξασφαλισμένη και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσετε μόνοι σας το προφίλ σας με κάποιο άλλο όνομα εμφάνισης εφόσον πιστεύετε ότι το διακριτικό που επιλέξατε κρίνεται ότι θα βάλει σε κίνδυνο την ανωνυμία σας. Για αυτό το λόγο ακριβώς δεν νοείται να διαγράψετε το διακριτικό σας, μπορείτε όμως να ζητήσετε τροποποίηση παλιών σας ποστ για αφαίρεση στοιχείων που νομίζετε ότι δεν εξασφαλίζουν την ανωνυμία σας. Εαν ο σκοπός της εγγραφής σας, διαπιστωθεί ότι είναι κακόβουλος και δεν συμμορφώνεται προς τους όρους χρήσης, εφαρμόζεται και πάλι ότι αναφέρονται στους όρους χρήσης.Η πολιτική του Φόρουμ σε θέματα καλής γειτονίας


Το ίντερνετ είναι ένας ανώνυμος χώρος επικοινωνίας που μπορούμε να βρούμε τα πάντα, εκτός των άλλων και κακοήθεις ανθρώπους με μόνο σκοπό να βλάψουν άλλους ανθρώπους, με πάρα πολλά κίνητρα. Η διαχείριση του Φόρουμ προς αυτό το κομμάτι χρηστών είναι αμείλικτη και βασίζεται στους όρους χρήσης. Σε πρώτο επίπεδό οι επισκέπτες έχουν περιορισμένη πρόσβαση στο Φόρουμ και αυτό έχει γίνει μόνο και μόνο για να προστατέψει εσάς από τα αδιάκριτα βλέμματα. Από εκεί και πέρα, όλοι οι χρήστες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. Σε κάθε περίπτωση εντάσεων η αντεγκλήσεων λαμβάνονται μέτρα άμεσα και δραστικά όπως περιγράφονται στους όρους χρήσης.


Το μήνυμα αυτό θα εμφανίζεται για λίγα ακόμα ποστ, μόνο και μόνο για να σας υπενθυμίζει τα πρώτα σας βήματα στο Φόρουμ, η διαχείριση σας εύχεται καλή παραμονή και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με κάποιο διαχειριστή για οποιοδήποτε πρόβλημά σας.


Σας ευχόμαστε καλή παραμονή!

Η διαχείριση του Φόρουμ Στέκι Ψυχολογίας


* Theme SelectΠροεπιλογή φόρουμ

Permanently

Στατιστικά Φόρουμ

  • stats Σύνολο μελών: 1654
  • stats Σύνολο μηνυμάτων: 41643
  • stats Σύνολο θεμάτων: 6300
  • stats Σύνολο κατηγοριών: 7
  • stats Σύνολο πινάκων: 57
  • stats Περισσότεροι συνδεδεμένοι: 1977

  • averages Average Posts: 10
  • averages Average Topics: 1
  • averages Average Members: 0
  • averages Average Online: 36


* Calendar

Φεβρουάριος 2023
Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
1 [2] 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

No calendar events were found.

* steki time :)


* Top Poster

jimb jimb
9677 μηνύματα
lalala lalala
4795 μηνύματα
OnlyHappy OnlyHappy
3960 μηνύματα
Sara Sara
3434 μηνύματα
NDUV NDUV
2189 μηνύματα
Vachi
1133 μηνύματα
anonymous
1025 μηνύματα
Kiki m
864 μηνύματα
Fallenme Fallenme
779 μηνύματα
Soul Rebel Soul Rebel
702 μηνύματα

* Φιλικές Ιστοσελίδες


SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.
Web Directory